Apartmani u Hrvatskoj

Tražite zanimljive članke o turizmu u Hrvatskoj? Pratite PSH Hrvatska.

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Zašto je Hrvatska popularna destinacija za odmor u 2017? (novo)

Putovanje prema Hrvatskoj i odmor na Jadranu nije nikada bio popularniji kao danas i čini se da svjetski mediji tako misle. Čitatelji američkog časopisa "Travel and Leisure" (New York) su kao najbolju europsku destinaciju 2016. proglasili grad Zadar, a zadivljujuća plaža Stiniva je dobila nagradu kao najbolja plaža u Europi. Je li to dovoljno razloga da Hrvatska bude Vaša sljedeća destinacija?

Zadar

 

Otkrijte Hrvatsku (popularno)

Navodimo Vam neke od najboljih manje poznatih destinacija u Hrvatskoj, za Vaš savršen i miran odmor.

Otkrijte Hrvatsku

 

Biciklizam u Hrvatskoj

Biciklizam u Hrvatskoj je sve popularniji sa tisućama kilometara biciklističkih staza, koje su rasprostranjene diljem zemlje i čekaju na Vas da ih istražite. Biciklističke staze ćete pronaći na Jadranskoj obali, u zaleđu, nacionalnim parkovima i kontinentalnoj Hrvatskoj. U nastavku Vam opisujemo neke od najboljih biciklističkih staza koje možete pronaći po regijama.

Biciklističke staze u Hrvatskoj

 

Slika koja govori 312 riječi!

Koji objekt odabrati u "moru oglasa" na raznim tražilicama, oglasima, osobnim web stranicama, agencijama i slično? Odgovor na to pitanje nije nimalo lak, a mi sa PSH portala smo se potrudili prikazati Vam neke smjernice koje će Vam možda pomoći u tome.

Slika koja govori 312 riječi!

 

Zašto biste trebali posjetiti Hrvatsku u 2016.

Nova godina je tek iza nas, a međunarodni nas mediji već zasipaju razlozima zašto ponovno posjetiti Hrvatsku. I imaju pravo!

Zašto posjetiti Hrvatsku 2016. godine

 

Internetski hit "25 razloga zašto nikada ne bi trebali posjetiti Hrvatsku!"

Htjeli smo napisati još jedan zanimljiv članak o turizmu, smještaju u Hrvatskoj, plažama, otocima, popularnim destinacijama, gastronomiji… ukratko, nešto što će se svidjeti svim našim korisnicima portala privatni smještaj Hrvatska.

 

25 razloga zašto nikada ne bi trebali posjetiti Hrvatsku!

Članak koji je postao hit u medijima i na Facebooku diljem Hrvatske pa i svijeta. Na specifičan način prikazuje 25 ljepota zbog kojih trebate doći u Hrvatsku kao turist, 25 razloga zašto provesti svoje ljetovanje na obali i otocima Hrvatske. Pročitajte i Vi (ukoliko već niste) ovaj originalan članak i rezervirajte Vaš smještaj za odmor na vrijeme! 

25 razloga zašto ne posjetiti Hrvatsku

 

Top 10 Plaža u Hrvatskoj

Jedna od glavnih atrakcija na odmoru u Hrvatskoj je naravno prekrasna plaža u zemlji, a mogućnosti su beskrajne. Šljunčana, stjenovita, pješčana, obiteljska ili romantična plaža - pronaći će svatko nešto za sebe. Da bi vam pomogli oko izbora, opisali smo neke od najboljih plaža u Hrvatskoj.

Top 10 Plaža u Hrvatskoj

 

Top 10 destinacija u Hrvatskoj za odmor 2015.

Očekuje Vas kvalitetni privatni smještaj diljem Hrvatske, a mi sa PSH portala smo sretni da Vam možemo pomoći u odabiru Vašeg apartmana ili vile za najam u nadolazećoj sezoni. Međutim, koje bi to bile top deset destinacije za ovu godinu? Uživajte u našem pregledu 10 najpopularnijih mjesta koje smo izdvojili za posjet ovog ljeta.

Top 10 destinacija u Hrvatskoj za odmor 2015

 

Gdje iznajmiti smještaj na hrvatskim otocima?

Hrvatska ima više od tisuću otoka, ali ako ste u potrazi za iznajmljivanjem apartmana ili privatnog smještaja, mogućnosti i ponuda su ogromne. Sve u svemu, samo 66 otoka su nastanjena, a evo nekoliko savjeta za iznajmljivanje vila i apartmana na nekim od popularnih otoka.

Smještaj na otocima

 

Popularne vrste smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj

Napravili ste važnu (i ispravnu!) odluku da provedete ljetovanje u Hrvatskoj ove godine? Sljedeći korak - smještaj. Gdje su najbolja mjesta za boravak i koje vrste smještaja su u ponudi u Hrvatskoj?

Popularne vrste smještaja u Hrvatskoj

 

Zašto bi trebali posjetiti Hrvatsku u 2015.

Plaže, zabava, kultura, priroda, gastronomija ili avantura - što god od navedenog tražite u Vašem ljetnom odmoru u 2015., pronaći ćete u Hrvatskoj.

Zašto posjetiti Hrvatsku 2015. godine

 

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane