Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Južnoj Dalmaciji (Split i okolica). Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Regija Split
Pretraga apartmana

Apartmani Regija Split

Postoji li regija koja je raznovrsnija nego srednja Dalmacija?

 

Otoci? Izaberite od najsunčanijeg otoka u Europi, otok Hvar. Ili otok Brač i njegove nevjerojatne plaže Zlatni rat u Bolu, čiji kamen krasi Bijelu Kuću. Ili otok Vis, sa svojom bogatom povijesti britanske vojne, kao rodno mjesto kriketa u kontinentalnoj Europi. Ili bezvremenska Šolta, samo masline i med, a važan dio priče o podrijetlu Zinfandel (vrsta grožđa za vina).

 

U potrazi ste za kulturom? Odaberite jednu od UNESCO-ovih svjetskih kulturnih baština od Dioklecijanove palače u Splitu, stare gradske jezgre Trogira ili polje u Starom Gradu na Hvaru, koji datira dolazak starih Grka iz 384 prije Krista. Jedna od najvažnijih nematerijalnih baština regije je nevjerojatna Alka, viteški turnir u Sinju, koja ove godine slavi 300 godina.

 

Plaže? Gdje početi? Svaki otok ima svoje spektakularne plaže - pješčana, šljunčana, stjenovita, obiteljska, romantična i naturističke (nudistička) plaža - ali je teško "pobijediti" dugu plažu na Makarskoj rivijeri, pri čemu izdvajamo onu plažu u Tučepima, dužine oko 4 km.

 

Priroda i avantura? Dalmatinska zagora je jedna od najuzbudljivijih i najmanje otkrivenih regija u Europi, a pustolovni turisti počinju otkrivati potencijal rijeka, jezera, planina i ravnica, sa rijekom Cetinom - izvor svih života, rijeka koju je Lonely Planet (najveći turistički vodič na svijetu) svrstao u svojih top 40 iskustava u cijeloj Europi.

 

U svom srcu je glavni grad Dalmacije. Nekada poznat kao "prolaz" prema otocima, dok je Split danas postao destinacija koja se mora posjetiti u Hrvatskoj. Turisti su konačno počeli istraživati i izvan palače i luke, a njegova kombinacija kulture, djelatnosti, gastronomije i rive čine ga jednim od najatraktivnijih gradova u svijetu.

 

Privatni smještaj u Južnoj Dalmaciji

Kao što se i očekuje za takvu nevjerojatnu turističku regiju, postoji dosta kvalitetnog privatnog smještaja u ponudi tako da odgovaraju vašim potrebama, bilo da ste u potrazi za privatnom vilom u blizini plaže ili luksuznim apartmanom u srcu događanja. Jednostavno pregledajte bazu PSH portala kako bi pronašli apartman ili kuću za odmor koji će odgovarati vašim potrebama.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Split (Južna Dalmacija)!

TRENUTNO ODABRANA REGIJA NA KARTI

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane