Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Supetru, otok Brač. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Otok Brač - Supetar
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Brač - Supetar

Ukoliko ste u potrazi za autentičnim iskustvom na otoku u tradicionalnom dalmatinskom kamenom gradu, ali dobro povezan sa kopnom, onda ne tražite dalje od Supetra na Braču. Grad je povezan čestim trajektnim linijama prema Splitu, a jedini je grad u Hrvatskoj koji ima repliku izgrađenu u Teksasu.

 

Plaže u Supetru na Braču

Sa odličnim plažama u blizini vašeg privatnog smještaja u vili za odmor, Supetar je grad opuštanja sa odličnim restoranima, čiji je najpoznatiji sin kipar Ivan Rendić, čiji se rad može vidjeti u gradu.

 

Sa tako mnogo stanovnika iz Splita koji imaju kuće za odmor u Supetru zbog svoje blizine, tu je i odličan izbor apartmana za iznajmljivanje, kako u starom gradu tako i u modernim kompleksima. Supetar je "kapija" Brača, ne propustite povijesni Škrip i njegov novi muzej maslinovog ulja u blizini, a mnogi turisti nastavljaju dalje prema odredištima kao što su Bol, Postira i Milna.

 

Festivali u Supetru

Rezervirajte svoj privatni smještaj na vrijeme i uživajte u nekim od kulturnih vrhunaca u kalendaru Supetra, uključujući kulinarski festival Sea Pearl koji se održava u travnju, Supetar Film Festival u srpnju i 'Vo'i'sa' Urban Music Festival u kolovozu, dok za podvodni ribolov entuzijasti trebaju rezervirati svoj privatni smještaj početkom srpnja za nacionalno prvenstvo podvodnog ribolova.

 

Privatni smještaj u Supetru (na otoku Brač)

Kao glavna točka Brača i najveći grad na otoku, Supetar je talište turista, lokalnih otočana i onih čestih posjetitelja s kopna, čija je ideja ne samo istražiti otok, nego i "zaroniti" u kulturu. Portal PSH Hrvatska ima raznolik izbor privatnog smještaja u Supetru, od privatnih apartmana do kuća za odmor (vila).

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Supetar!

Supetar apartmani

privatni smještaj Otok Brač - Supetar | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Supetar

Trenutno nema objekata Supetar. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Supetar.


Oglašavanje smještaja Supetar

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Supetar, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Brač - Supetar.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo