Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u okolici Dubrovnika. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Regija Dubrovnik
Pretraga apartmana

Apartmani Regija Dubrovnik

Sa svojom bogatom poviješću, neosvojive zidine i nadimak kao biser Jadrana, Dubrovnik je malo čudo UNESCO-ve svjetske kulturne baštine, koje pretstavlja broj jedan destinaciju u regiji istog imena. Ostim Dubrovnika, postoji i puno toga za otkriti u najjužnijem dijelu Hrvatske.

 

Postoje otoci s bogatom poviješću i tradicijom. Posjetite rodno mjesto Marka Pola u vrhunski očuvanom starom gradu Korčuli i upitajte se zašto je napustio tako prekrasan otok, ispijajući čašu poznatih bijelih korčulanskih vina Grk i Pošip. Prepustite se u čudesnoj prirodi otoka Mljet, a koji je danas otok gdje je više od polovice nacionalni park. Ne odu mnogi turisti na udaljeni otok Lastovo, sa svojom poznatom prirodom i jedinstvenom tradicijom, ali to bi se trebalo promijeniti ovog ljeta (2015.) s uvođenjem usluge hidroavioa s kopna.

 

Poluotok Pelješac je pristupnik prema Korčuli, a ujedno i jedan od najvažnijih vinskih regija u Hrvatskoj. U tom području je Plavac Mali (plemenita dalmatinska sorta), a obilazak neke od vinograda je vrlo preporučljivo. Popularne destinacije su Orebić, Trpanj, Žuljana i Trstenik.

 

Čuvar ulaza prema Pelješcu je Ston, čiji je nevjerojatni zid zapravo drugi po veličini u svijetu nakon Kineskog zida. To je zemlja kamenica, a blagdan u Malom Stonu je obavezan, prije nego što istražujete fascinantnu povijest grada soli. Južno od Dubrovnika je područje Konavlje uz granicu s Crnom Gorom, ali i lijepi grad Cavtat, s bogatom baštinom i prekrasnom uvalom, jedan je od glavnih razloga za posjet.

 

Autocesta je stigla do Ploča, čime se znatno olakšava pristup automobilom, a mnogi turisti prolaze kroz Metkovića preko granice na jednodnevni izlet u Mostar.

 

Privatni smještaj u Dalmacija Dubrovniku

Portal PSH Hrvatska ima odličan izbor privatnog smještaja u dubrovačkom području koji će zadovoljili sve Vaše potrebe. Jednostavno pretražite našu bazu podataka za iznajmljivanje vikendica (kuća za odmor), privatna vila i luksuzni apartmani za Vaš idealan godišnji odmor.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Dubrovnik (okolica Dubrovnika)!

TRENUTNO ODABRANA REGIJA NA KARTI

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane