Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Dubrovniku, regija Dubrovnik. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Dubrovnik
Pretraga apartmana

Apartmani Dubrovnik

Dubrovnik je poznat kao Biser Jadrana, jedna od najpoznatijih destinacija u cijeloj Hrvatskoj. Svjetska UNESCO-va kulturna baština od 1979. godine, grad ima bogatu i šarenu povijest nezavisnosti i bio je prvo mjesto u svijetu za ukidanje ropstva.

 

Šetnja i uživanje u starom gradu

Šetnja Dubrovačkim zidinama je nešto što se smatra pod obaveznim, nudi pregled bogate povijesti grada i spektakularan pogled na stari grad i Jadran. Međutim, kako bi imali još bolji pogled, predlažemo vožnju žičarom na Srđ kako bi doživjeli nezaboravan pogled na grad Dubrovnik.

 

Šetnja po Stradunu u središnjem Dubrovniku je nešto što također ne smijete propustiti, to Vam je prilika da se “izgubite” u labirintu ulica u starome gradu. Uskladite vrijeme posjeta gradu Dubrovnik sa vremenima dolaska plovila i brodova. Kao rezultat “explozije” krstarenja, grad može biti toliko pun turista da se zabrani ulazak u stari grad u određeno doba dana.

 

Najam brodice i jednodnevni izlet na otok

Dok su mogućnosti lijepih plaža u blizini starog grada ograničene, imate mogućnost najam plovila i odlazak na Lokrum ili Lopud. To Vam je priliku za bijeg od gužve uz opuštanje u prirodi, gledajući sigurno na jedan od najljepših gradova na svijetu.

 

Privatni smještaj u Dubrovniku

Takva kvalitetna destinacija zaslužuje i kvalitetan privatni smještaj za iznajmljivanje, a mi na portalu PSH Hrvatska Vam možemo ponuditi niz privatnog smještaja u Dubrovniku, koji će odgovarati različitim potrebama, bilo da ste u potrazi za luksuznim apartmanom u starom gradu ili tražite neki drugi privatni smještaj izvan gradskih zidina. Jednostavno pregledajte našu ponudu privatnog smještaja u nastavku.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Dubrovnik!

Dubrovnik apartmani

privatni smještaj Dubrovnik | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Dubrovnik

Trenutno nema objekata Dubrovnik. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Dubrovnik.


Oglašavanje smještaja Dubrovnik

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Dubrovnik, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Dubrovnik.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa Elizabet (12 km od Poreča)