Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Bolu, otok Brač. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Otok Brač - Bol
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Brač - Bol

Kada imate najpoznatiju kultnu plažu na Jadranu, ne morate se previše truditi da bi uspjeli u turizmu, ali grad Bol na Braču ima mnogo više za ponuditi osim same plaže Zlatni rat, plaža koja mijenja oblik ovisno o plimi. Gledano iz zraka, čini se da je pješčana, ali je u stvari izrađene od finih šljunka, a brojna stabla pružaju dovoljno hlada od podnevnog sunca.

 

Bol je dom prvog vina zadruge u Dalmaciji, koja datira iz 1903. godine, a njegova impresivna lokacija na rivi je nedavno doživjela veliku promjenu sa ulaganjem tvrtke Jako Vino d.o.o. i s njihovim nagrađenim brandom. Razgledajte tvrtku i kušajte vino (divite se jedinstvenim oznakama), koje Bol svrstava kao važnu destinaciju vina u Dalmaciji.

 

Bol je važno središe aktivnosti i jedan je od najboljih mjesta za jedrenje na dasci i Kitesurfing (kite-surfing), dok su njegove sportske mogućnosti pojačale godišnji Bol Open Tennis turnir.

 

Bol je povezan svakodnevno katamaranom do Splita i Jelse na otoku Hvaru, a tu je i dosta turističkih brodova do Jelse, koji Vam omogućuju da "isprobate" mali šarmantni lučki grad na sjevernoj obali Hvara. Ako katamaran ne vozi, česti su autobusi prema Supetru, koji će vas dovesti do trajekta prema Splitu. Ništa neuobičajeno je vidjeti dupina ispod brodova na putu do Jelse i natrag.

 

Privatni smještaj u Bolu na Braču

Privatni smještaj je naravno bogat, u blizini plaže i pogled sa terase privatnih apartmana i vila. Jednostavno pretražite smještaj u Bolu na portalu PSH Hrvatska i pronaći ćete idealnu kuću za odmor ili apartman koji će odgovarati Vašim potrebama.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Bol!

Bol apartmani

privatni smještaj Otok Brač - Bol | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Bol

Trenutno nema objekata Bol. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Bol.


Oglašavanje smještaja Bol

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Bol, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Brač - Bol.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo