Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Istri. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Istra
Pretraga apartmana

Apartmani Istra

Nema regije poput Istre u Hrvatskoj, a mnogi posjetitelji osjete razliku ubrzo nakon dolaska. Sa svojom snažnom povijesti i povezanosti s Italijom, povijest Istre pomaže objasniti osjećaj neovisnosti na poluotoku, a poznato je kao jedno od najliberalnijih mjesta u zemlji.

 

Ima tu svega za vidjeti! Postoji impresivna mjesta kao što je Arena u Puli, šesti po veličini rimski amfiteatar u svijetu, ali i jedan od najinovativnijih koncertnih dvorana, gdje se održavaju veliki rock festivali pa čak i hokej utakmica. Inovativno korištenje Pulske baštine za moderni turizam uključuje fantastična rasvjeta Giants projekt, koji je pretvorio gradske nebodere na otočiću Uljanik u šarene dizalice. U blizini Pule se nalazi Fažana, mjesto iz kojeg vožnjom brodom možete doći do slikovitih Brijuna – nacionalni park u Jadranskom moru.

 

Istra je puna tradicionalnih kamenih gradova od kojih je možda najljepši grad Rovinj, strši van na Jadranu i sa labirint ulicama koje drže tajne svojih stoljeća bogate povijesti. Za razliku od južnije Dalmacije, mnogo turizma u Istri se temelji i u unutrašnjosti, a tu su i nekoliko naselja na vrhovima brežuljaka, među njima Motovun, koji je također dom za godišnji filmski festival, a čiji restorani nadmašuju u regiji jednu od glavnih gastronomskih užitaka - tartufi.

 

Bogata gastronomska tradicija Istre obuhvaća i svojim vinima, a vinari iz Istre postigli su značajan uspjeh promoviranja svojih autohtonih vina. Bijelo vino Malvazija i crveno vino Teran su najpoznatiji.

 

Ovo je također raj za aktivnosti, a biciklistički turizam je u porastu u unutrašnjosti, a destinacije poput Umaga održavaju međunarodni teniski turnir, a imaju i niz ostalih sportskih aktivnosti kako bi nadopunili svoju turističku ponudu.

 

Privatni smještaj u Istri

Privatnog smještaja u Istri ima u izobilju, tu je širok izbor kamenih vila i modernih apartmana koje možete izabrati, mnogi od njih s bazenima, jer turisti ponekad radije ostaju u lijepom zaleđu od mora. Pregdajte kroz odličan izbor privatnog smještaja na PSH portalu kako bi pronašli svoju idealnu bazu u Istri.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Istra!

ISTRA - POPIS TURISTIČKIH MJESTA

privatni smještaj Istra | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Istri

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane