Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani na otocima Kaprije i Žirje, regija Šibenik. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Apartmani Otoci Kaprije i Žirje

Otok Kaprije smješten je na centralnom dijelu Šibenskog arhipelaga između otoka Zmajan i Kakan. Najviša točka ovog otoka je Vela Glavica (132 m). Glavna zanimacija stanovnika (njih cca. 130) u zimskom periodu je ribarenje i malo poljoprivrede, a inače u ljetnim mjesecima se svi bave turizmom (iznajmljivanje apartmana i soba na otoku Kaprije).

Prvo naseljavanje na Kaprije je počelo u 15 stoljeću , a u 16 st. čak i više zbog najezde Turaka, pa su ljudi sa kopna tražili utočište na otocima.

Žirje je prepoznatljivo po prirodnim ljepotama, bistrini i plavetnilu mora te nekolicini vrijednih i zanimljvih kulturno povijesnih spomenika. Najviši je vrh Kapić (131m). Prirodni biljni pokrov sastoji se najvećim dijelom od makije koja se zbog odsustva poljoprivrednih aktivnosti i dalje širi. Od poljoprivrednih kultura uglavnom se uzgaja vinova loza, maslina, smokva i nešto voća.

Otok Žirje nema vodotoka, a jedini su površinski tokovi - bujice, koje nastaju za vrijeme naglih kiša. Na najnižem dijelu, u sredini polja površine 1 km2., kojemu je dno prekriveno debelim slojem crljenice, zadržava se gotovo cijele godine voda.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana na otocima Kaprije i Žirje!

na otocima Kaprije i Žirje apartmani

privatni smještaj Otoci Kaprije i Žirje | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj na otocima Kaprije i Žirje

Trenutno nema objekata na otocima Kaprije i Žirje. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor na otocima Kaprije i Žirje.


Oglašavanje smještaja na otocima Kaprije i Žirje

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana na otocima Kaprije i Žirje, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otoci Kaprije i Žirje.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa Elizabet (12 km od Poreča)