Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Tisnom, regija Šibenik. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Tisno
Pretraga apartmana

Apartmani Tisno

Smješten dijelom na Tišnjanskom poluotoku, a dijelom na otoku Murteru. Tjesnac (po kojem je Tisno i dobilo ime) između otoka i kopna širok je samo 38 metara, a od 1832 povezan je sa, danas, pokretnim mostom. Noviji dio naselja izgrađen je na kopnenom predjelu Gomilica. Tisno se nalazi u neposrednoj blizini glavnih dalmatinskih gradova Šibenik, 28 km, Zadar 56 km i Split 100 km, s kojim je povezan glavnom magistralnom cestom, te autocestom A1.

Tisno je najmlađe naselje na otoku Murteru, na mjestu gdje otok Murter gotovo dodiruje kopno s kojim je od 1832. godine spojen pokretnim mostom. Naselje Tisno nastaje, kao posljedica povlačenja stanovništva pred Turcima, na sjeveroistočnom dijelu Murtera gdje se otok najviše približio kopnu. Po uskom tjesnacu naselje je i dobilo naziv, pa se prvi put pod imenom Tisno spominje 1474. godine. Pokretni most između otoka Murtera i kopna, u središtu Tisna, otvoren je u tijeku turističke sezone svakoga dana 9-9,30 h i 17-17,30 h. Noviji dio naselja izgrađen je na kopnenom predjelu Gomilica. Iako najmlađe, Tisno je postalo je najveće otočno naselje i centar komune. Mjesto je poznato po prostranim trgovima, zelenilu i dugačkoj rivi.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u Tisnom!

u Tisnom apartmani

privatni smještaj Tisno | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Tisnom

Trenutno nema objekata u Tisnom. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor u Tisnom.


Oglašavanje smještaja u Tisnom

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana u Tisnom, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Tisno.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo