Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Mošćeničkoj Dragi, Kvarner. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Apartmani Mošćenička Draga

Mošćenička Draga je općina u Hrvatskoj. Nalazi se u Primorsko-goranskoj županiji, malo je ribarsko mjesto, koje se nalazi ispod brda na kojemu se nalazi srednjovjekovni gradić Mošćenice. Ima oko 500 stanovnika, a dok se ljeti taj broj višestruko povećava. Mjesto se nalazi oko 15 km od Opatije i ima jednu od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu. U samom mjestu se nalazi čak 7 šljunčanih plaža, a ljubitelji netaknute prirode imaju na raspolaganju velik broj uređenih planinskih i šumskih putova.

U Mošćeničkoj Dragi se nudi smještaj u dva hotela, kampu i brojnim vilama i kućama (apartmani i sobe). Uz smještaj se nudi i nezaboravno gostoprimstvo.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Mošćenička Draga!

Mošćenička Draga apartmani

privatni smještaj Mošćenička Draga | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Mošćenička Draga

Trenutno nema objekata Mošćenička Draga. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Mošćenička Draga.


Oglašavanje smještaja Mošćenička Draga

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Mošćenička Draga, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Mošćenička Draga.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo