Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Srednjoj Dalmaciji (Šibenik i okolica). Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Regija Šibenik
Pretraga apartmana

Apartmani Regija Šibenik

Fascinantna regija Šibenik je jedna od najzanimljivijih i neotkrivenih destinacija dalmatinske obale. Nova marina i luksuzni hotelski kompleks u Šibeniku, zajedno s dramatičnim porastom zračne luke Zadar znači da je obala Šibenika spremna za procvat turizma.

 

U svom srcu, stari grad Šibenik ima UNESCO-vu svjetsku baštinu katedrala Sv. Jakova i najbolji restoran u Dalmaciji u hladu (Pelegrini), ali to je možda i okolna priroda koja čini Šibenik tako privlačnim. Duboka uvala u Skradinu je u neposrednoj blizini vinograda Alena Bibić i jednog od najvećih nacionalnih parkova Europe - Krka, čiji slapovi su jedni od nekoliko vrhunaca.

 

Ispred Šibenika su Kornati, koji služe kao neke od najboljih iskustava jedrenja na Jadranu. Svaki od njegovih otoka je drugačiji, ali za okus Mediterana kakav je nekad bio, posjetite otoke kao što su Kaprije, Žut, Murter i Žirje. Vodice i Rogoznica su velika mjesta za jahte uplovljene u ljetnim mjesecima, jer bogati i slavni iskorištavaju opušteni ritam života na jadranskoj obali.

 

To je regija s obalom koja se niže nevjerojatnim plažama i povijesnim kamenim gradovima, od kojih je najljepši primjer vjerojatno Primošten, koji se nalazi između Šibenika i Trogira. Crvka Sv. Juraj u središtu ovog prekrasnog ograđenog kamenog grada na poluotoku nudi zadivljujući pogled na more i ovaj dobro očuvani stari grad, pravi dragulj Dalmacije.

 

Ostale uzbudljive obalne destinacije, kao što su Split, Trogir i Zadar lako se mogu posjetiti, a tu su i redovite autobusne linije prema svim tim mjestima, omogućujući organiziranje jednodnevnog izleta iz Šibenika.

 

Privatni smještaj u Središnjoj Dalmaciji

Privatni smještaj u Šibenskoj regiji nudi obilje raznolikosti, kvaliteta vila i apartmana za iznajmljivanje je znatno poboljšana u posljednjih nekoliko godina. Pogledajte na PSH portalu našu ponudu kako bi pronašli svoju idealnu kuću za odmor u jednoj od sve više popularnijih regija Hrvatske.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Šibenik (Srednja Dalmacija)!

REGIJA ŠIBENIK - POPIS TURISTIČKIH MJESTA

privatni smještaj Regija Šibenik | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Srednjoj Dalmaciji (Šibenik i okolica)

TRENUTNO ODABRANA REGIJA NA KARTI

PREMIUM APARTMANI

Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane