Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Lovranu, Kvarner. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Apartmani Lovran

Lovran je gradić i općina u Primorsko-goranskoj županiji, na istočnoj obali Istre, na Opatijskoj rivijeri. Smješten je na zapadnoj obali Kvarnesrkog zaljeva, tj. u podnožju južne padine brda Gorica (712 m), koje pripada obroncima planine Učke. Udaljen je 6 km od Opatije i 18 km od Rijeke. Samo naselje Lovran dobilo je naziv po lovoru (laurus nobilis), kojega se može naći u obilju u samome mjestu i široj okolici.

Lovran je grad duge i bogate prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Dobra klima, bujna mediteranska vegetacija i povoljan zemljopisni položaj omogućili su snažni razvoj turizma u Lovranu. Mogućnost organiziranja izleta - NP Plitvice, NP Risnjak, NP Brijuni, Venecija, Postojnska Jama, Krk, Istra.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Lovran!

Lovran apartmani

privatni smještaj Lovran | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Lovran

Trenutno nema objekata Lovran. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Lovran.


Oglašavanje smještaja Lovran

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Lovran, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Lovran.

PREMIUM APARTMANI

Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo