Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Kvarneru. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Kvarner
Pretraga apartmana

Apartmani Kvarner

Regija Kvarner je dom naturizma (zahvaljujući britanskom kralju) i UNESCO-ve svjetske kulturne baštine od izuzetne prirodne ljepote, kao i niz drugih razloga da posjetite regiju, koja još uvijek nema toliku atrakciju kao Istra ili Dalmacija.

 

Kad su kralj Edward i gospođa Simpson zatražili golo kupanje nakon ručka na medenom mjesecu na otoku Rabu, nisu mogli ni zamisliti kakav trend će postaviti, jer je FKK turizam sada jedan od glavnih hrvatskih turističkih industrija.

 

Rab je prvi u nizu otoka u regiji koji je spojen hidroavionom, a dnevni letovi prema Splitu su jedni od velikih svjetskih panoramskih letova. Ostali otoci su Cres (prirodni rezervat), Krk i Mali Lošinj.

 

Dragulj unutrašnjosti Kvarnera su nesumnjivo Plitvička jezera, UNESCO-va svjetska baština zbog svojih zapanjujućih jezera, slapova i mikro-klime te destinacija koja privlači više od milijun posjetitelja godišnje. Uz četiri različita godišnja doba, posjet Plitvicama je spektakularan u bilo koje doba godine, a iz različitih razloga.

 

Rijeka je moderan industrijski grad, a njegova tradicija ponosnog prijevoza se ogleda u činjenici da je dom državne trajektne tvrtke Jadrolinije i luka je uspješna "košnica" aktivnosti. U blizini Rijeke se nalazi Opatija, grad čije izblijedjele vile vas vraćaju u drugu eru i pružaju prekrasan kontrast zaposlenog lučkog grada.

 

Na kopnu Kvarnera se nalaze stari gradovi, destinacije plaža i mala ribarska sela, mjesta poput Lovran, Crikvenica i Karlobag su popularna u ljetnim mjesecima. Ali, ako ste u potrazi za zabavom, posjetite Novalju na otoku Pagu.

 

Privatni smještaj na Kvarneru

Za takvu raznoliku regiju ima i dosta izbora privatnog smještaja za iznajmljivanje, a PSH portal u svojoj ponudi nudi kuće za odmor, vile i moderni apartmani, a odgovarat će individualnim potrebama. Bilo da ste u potrazi za smještajem na obali, u unutrašnjosti ili na otocima poput Lošinja, Cresa, Krka ili Raba, na našoj stranici ćete pronaći odgovarajući objekt za odmor.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Kvarner!

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane