Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Puntu, otok Krk. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Otok Krk - Punat
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Krk - Punat

Slikoviti Punat je ljupko primorsko mjesto koje se nalazi u zaljevu Puntarska draga na zlatnom otoku Krk. Grad je središte nautičkog turizma s obzirom na veliku marinu, pružajući onima koji plove Jadranom mjesto za odmor u sigurnom zaljevu.

 

Plaže u Puntu, otok Krk

Punat ima kristalno jasnu plažu koja se nalazi u centru grada, idealna je za obitelj sa djecom jer je plićak, što ga čini savršenom plažom za mališane, a sadržaji poput zahoda, caffe barova i restorana su na dohvat ruke.Onima koji traže crtu kulture preporučujemo da krenu na otočić Košljun, gdje franjevci imaju kolekciju lokalnih blaga koje su nagomilali tijekom mnogih stoljeća. U samostanu se nalazi muzej s etnografskom zbirkom i biblioteka koja sadrži 30.000 knjiga, uključujući jedan od samo tri Ptolemejeva atlasa tiskan 1511. godine.

 

Sportske aktivnosti Punat (na Krku)

Ukoliko tražite malo "akcije" kao aktivni odmor tijekom Vašeg boravka na Krku, možete se okušati u skijanju na vodi, parasailingu ili jedrenju na dasci. Za nešto malo više obiteljski možete iznajmiti pedaline i krstariti oko zaljeva sa obitelji.

 

Ako se želite opustiti tijekom dana, zašto ne bi otišli na jedan od lokalnih ribarskih chartera i uživali u večeri ili se zaletiti kao jednodnevni izlet na otok Rab kako bi istražili još jedan biser kvarnerskih otoka.

 

Privatni smještaj u Puntu

Punat kao godišnji odmor iz snova, a portal PSH Hrvatska ima bogatu ponudu apartmana, vila i kuća, idealno smješteni za Vaše potrebe smještaja dok uživate u svom ljetnom odmoru u Puntu. Također pregledajte privatni smještaj za Krk, Malinska, Omišalj, Šilo i Vrbnik.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Punat!

Punat apartmani

privatni smještaj Otok Krk - Punat | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Punat

Trenutno nema objekata Punat. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Punat.


Oglašavanje smještaja Punat

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Punat, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Krk - Punat.

PREMIUM APARTMANI

Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo