Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Blatu, otok Korčula. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Korčula - Blato

Povijesno mjesto Blato sa zanimljivom starom jezgrom, glavnim trgom i crkvom koji datiraju prije XIV. stoljeća. Mnoga kulturna zbivanja odvijaju se na ovom prostoru, posebno u ljetnim mjesecima. Zanimljivo odredište vašeg dnevnog ili noćnog posjeta. Ljeti posebnu pozornost turista s cijelog otoka privlači glavni folklorni događaj, poznati ples s mačevima ""Kumpanjija"", no može se pronaći i neka druga vrstu zabave (koncerti popularne i folklorne glazbe ili diskoteke). Blato je također poznato po starohrvatskim crkvicama, jednistvenim primjerom srednjovjekovne arhitektura. Crkvice se nalaze u samom mjestu, a i u okolici. Neke su blizu glavnih prometnica pa ih je lako posjetiti. Više o ovim crkvicama pogledajte na stranici Blato - starohrvatske crkvice.

U Blatu možete pronaći nekoliko kvalitetnih restorana i picerija. Tu su i trgovine sa blatskim maslinovim uljem i vinom te nekoliko bolje opskrbljenih trgovina prehrambenih proizvoda. U jutarnjim satima na blatskoj ribarnici pronaći ćete kvalitetnu ribu. Najviše će vas opustiti šetnja specifičnom blatskom alejom lipa kao i sporednim uličicama koje odišu starodalmatinskim duhom.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u Blatu!

u Blatu apartmani

privatni smještaj Otok Korčula - Blato | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Blatu

Trenutno nema objekata u Blatu. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor u Blatu.


Oglašavanje smještaja u Blatu

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana u Blatu, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Korčula - Blato.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa Elizabet (12 km od Poreča)