Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani na otoku Brač, regija Split. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Otok Brač
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Brač

Ne sumnjamo da niste do sada ćuli za najpoznatiju plažu na Braču, plaža Zlatni Rat koja krasi razglednice, brošure i predstavljena je kao jedna od najboljih europskih plaža.

 

Dok ste na Braču biti ćete svjedoci autentičnog otočnog života, najveći otok Srednje Dalmacije je udaljen kratkom trajektnom vožnjom od Splita ili Makarske.

 

Dva glavna naselja na Braču su Supetar i Bol, koji leže na krajevima otoka, a između se nalaze brojna sela koja nude razne stvari za uživanje. Predlažemo vam da istražite Milnu, Pučišće, Škrip, Dol i Sumartin.

 

Jedan dan morate odvojiti i posjetiti ono po čemu je Hrvatska nedvojbeno najpoznatija, to je plaža koja se nalazi 4 km od lučkog grada Bola. Posjetite plažu Zlatni rat i promatrajte kako plaža mijenja svoj oblik ovisno o vjetrovima i strujama. Zajedno sa kristalno čistim Jadranskim morem, to je zaista savršena slika, a plaža je idealna za obitelji.

 

Na otoku se nalazi izuzetan bijeli kamen koji se dobija iz kamenoloma, a mnoge veličanstvene zgrade su izgrađene od tog kamena, uključujući Dioklecijanovu palaču u Splitu. U Pučišću možete posjetiti kamenolom i klesarsku školu te na taj način naučiti sve o kamenu i pokupiti lijepe lokalne suvenire.

 

Ljubitelji kulture neka se upute do samostana Blaca. Trebat će Vam 45 minuta pješaćenja da dođete do ulaza, ali kada uđete unutra moći ćete naučiti sve o redovnicima koji su isklesali ovaj jedinstveni samostan te na taj način dobiti uvid u to kako su svećenici glagoljaši živjeli 400 godina.

 

Krenite na putovanje Vidove gore na zalazak sunca. To je najviši vrh na jadranskim otocima (778 m), a doživjet ćete prekrasan panoramski pogled na Hvar, Vis, Korčulu i Pelješac.

 

Osjećate se avanturistički? Onda posjetite selo Dol i isprobajte lokalnu deliciju puh - izgled sličan mišu, koji se peče na žaru i poslužuje uz salatu.

 

Privatni smještaj na otoku Brač

PSH Hrvatska ima veliki izbor apartmana, vila i kuća koje Vam stoje na raspolaganje za prenoćište u vrijeme ljetnog odmora na Braču.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana Otok Brač!

Otok Brač apartmani

privatni smještaj Otok Brač | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj Otok Brač

Trenutno nema objekata Otok Brač. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor Otok Brač.


Oglašavanje smještaja Otok Brač

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana Otok Brač, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Brač.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo