Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Cavtatu, regija Dubrovnik. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Apartmani Cavtat

Cavtat je turističko mjesto, koje se nalazi na obali Konavla, udaljen 19 km jugoistočno od Dubrovnika. Cavtat je danas jedna od najpoznatijih destinacija za Vaš udmor u južnoj Dalmaciji (regija Dubrovnik). Gospodarstvo Cavtata se gotovo u cijelosti zasniva na turizmu (hoteljerstvo i privatni smještaj) i ugostiteljstvu te u nešto manjoj mjeri ribarstvu.

Stoga, u Cavtatu možete uživati u odličnoj i bogatoj ponudi ribljih specijaliteta, sa svježim i domaćim proizvodima koje stanovništvo uzgaja u tom dijelu regije, kao i u bogatoj ponudi privatnog smještaja za iznajmljivanje (najam smještaja za odmor Cavtat). Mogućnosti za sportski turizam i rekreaciju su također razne (biciklizam, jedrenje i sl.).

 

 

Privatni smještaj u Cavtatu

U Cavtatu danas postoji pet hotela od koji je najpoznatiji hotel Croatia sa pet zvjezdica, brojni restorani, caffe barovi, suvenirnice, luka za prihvat manjih i većih jahti i izletničkih brodica. Ponuda privatnog smještaja je također raznolika, od apartmana, soba smješteni u obiteljskim kućama, do luksuznih vila, koje će zadovoljiti i zahtjevnije goste. Dođite u Cavtat i provedite svoj zasluženi odmor.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u Cavtatu!

u Cavtatu apartmani

privatni smještaj Cavtat | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Cavtatu

Trenutno nema objekata u Cavtatu. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor u Cavtatu.


Oglašavanje smještaja u Cavtatu

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana u Cavtatu, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Cavtat.

PREMIUM APARTMANI

Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica