Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Sjevernoj Dalmaciji (Zadar i okolica). Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Regija Zadar
Pretraga apartmana

Apartmani Regija Zadar

Glavni grad Dalmacije i s baštinom koja datira tisućama godina unazad, Zadar i okolna područja prolaze renesansu, kao regija postaje sve popularnije turističko odredište zahvaljujući porastu važnosti zračne luke Zadar. Dolazak Ryanair kompanije u 2007. godini,  zračna luka bilježi broj od gotovo 500.000 putnika prošle godine, većinom iz Ryanaira.

 

Spektakularni stari grad Zadar, čija je atrakcija nevjerojatne morske orgulje, navodno najbolji zalazak sunca u Hrvatskoj i zanimljiv muzej stakla. Ispred Zadra su također neki fantastični otoci koje treba posjetiti, uključujući Ist, Vir, Ugljan, Pašman, Silba, Iž i Pag, dom svjetski poznatog paškog sira, jedan od kulinarskih vrhunaca Hrvatskoj. Sa tako mnogo otoka, Zadarska regija popularno je odredište jedrenja, a nije slučajnost da se najvažniji godišnji boat show odvija ovdje, u Biogradu na Moru, jednom od mnogih popularnih obalnih destinacija.

 

Zadarska regija je prirodni raj, a jedan od njezinih najvećih prirodnih atrakcija je Nacionalni park Starigrad Paklenica, čiji je moto "gdje planina dotiče more" daje naznake o jednom od hrvatskih vrhunskih mjesta za penjanje po stijenama.

 

Jedan od mnogih idiličnih obalnih mjesta je Pakoštane, koji je postigao globalnu slavu u 2012. godini s oslobađanjem hrvatskog ratnog heroja generala Ante Gotovine iz Haaga - Gotovina je prije živio u Pakoštanima i vratio se tamo nakon puštanja.

 

Zadarska regija će biti povezana hidroavionom poslije 2015. godine, čime će omogučiti turistima da "skoče" do otoka i mjesta kao što su Rab i Jelsa na Hvaru, dok će kopnena odredišta kao što su Pula i Split biti još više dostupnija.

 

Privatni smještaj u Sjevernoj Dalmaciji

Ponuda privatnog smještaja u regiji Zadar je raznolika, bilo da ste u potrazi za vilom na otoku ili luksuznim apartmanom u gradu za vaš odmor. Jednostavno pretražite kroz PSH portal kako bi pronašli privatni smještaj koji odgovara vašim potrebama.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Zadar (Sjeverna Dalmacija)!

TRENUTNO ODABRANA REGIJA NA KARTI

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane