Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Korčuli, otok Korčula. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Otok Korčula - Korčula
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Korčula - Korčula

Dok stari grad Dubrovnik može biti najpoznatiji u Hrvatskoj, kompaktni stari grad Korčula je vjerojatno ljepši. Nalazi se na zapadnom rtu otoka istog imena, stari grad Korčule se može obići pješke u nekoliko minuta uz ugodan osjećaj tijekom šetnje, a otoci i poluotok Pelješac ispred imaju slikovito okruženje iz jednog od mnogih kafića.

 

Muzej Marka Pola u Korčuli

Korčula je dom najpoznatijeg putnika od svih, to je mjesto rođenja Marka Pola, a kako neki posjećuju muzej i dive se pogledu iz njegove kuće, drugi se pitaju zašto je uopće odlučio putovati.

 

Prvobitni stanovnici su bili Iliri, ali dolazak starih Grka prije 2400 godina i kamena ploča pod nazivom "Psephism iz Lumbarde" se smatra kao najstariji dokument iz razdoblja, a može se pogledati u Muzeju grada Korčule.

 

U blizini starog grada je trajektna luka, a tu su i redoviti trajekti do Orebića na Pelješcu, koji je povezan kopnom do Dubrovnika, a tu je i dnevni katamaran za Split.

 

Otok Korčula je poznat po svojim bijelim vinima, a tu su i nekoliko izvrsnih restorana u starom gradu, koji će vam ponuditi dvije najpoznatije sorte, Pošip i Grk. Pošip je više univerzalna bijela sorta u Dalmaciji, čija najbolja vina dolaze s otoka, dok Grk samo raste na pjeskovitim tlima u blizini Lumbarde.

 

Privatni smještaj u Korčuli (na otoku Korčula)

Postoji veliki izbor privatnog smještaja u gradu Korčuli koji su Vam na raspolaganju, dok neki vole boraviti u preuređenom kamenom apartmanu u starom gradu, mnogi traže vilu i apartman u blizini obale. Pretražite portal PSH Hrvatska i pronađite Vaš idealan smještaj u Korčuli.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u Korčuli!

u Korčuli apartmani

privatni smještaj Otok Korčula - Korčula | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Korčuli

Trenutno nema objekata u Korčuli. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor u Korčuli.


Oglašavanje smještaja u Korčuli

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana u Korčuli, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Korčula - Korčula.

PREMIUM APARTMANI

Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo