Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Šipanskoj Luci, otok Šipan. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Otok Šipan - Šipanska Luka
Pretraga apartmana

Apartmani Otok Šipan - Šipanska Luka

Otok Šipan kraj Dubrovnika, zbog svog reljefnog izgleda, u antičko je vrijeme prozvan Tauris (bik) ili Elafit (jelen). Za vrijeme Republike Dubrovnik, otok je prepoznat kao mjesto odmora, ljepote i mira, čemu svjedoče 44 ljetnikovca i 32 crkve podignute u periodu od VII do XVI stoljeća. Među njima svakako treba izdvojiti crkvu-utvrdu sveti Duh, dvorac Skočibuha, crkvicu sveti Petar, ljetnikovac Dubrovačkog knez. Na otoku postoje dva mjesta, veće Šipanska Luka (250 stanovnika) i manji Suđurađ (150 stanovnika).

Preko Suđurđa otok Šipan povezan je svakodnevnim katamaranom, brodskom i trajektnim linijom sa Dubrovnikom (sat vremena vožnje). Šipanska Luka vezana je lokalnim autobusnom sa Suđurđem. Bogata povijest otoka, guste borove šume, mitovi Šipana, čisto more, tajnovite uvale i plaže, tihe ljetne noći, stvaraju savršen ambijent za bijeg od stresa i tempa života u gradu. Upoznajte mjesto Šipanska Luka i njegove stanovnike, upoznajte otok Šipan.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u Šipanskoj Luci!

u Šipanskoj Luci apartmani

privatni smještaj Otok Šipan - Šipanska Luka | apartmani | sobe | kuće za odmor i ostali smještaj u Šipanskoj Luci

Trenutno nema objekata u Šipanskoj Luci. Možete koristiti tražilicu za pronalazak smještaja u okolici.


Zašto odmor u Hrvatskoj?

Planirate li svoj godišnji odmor provesti u Hrvatskoj? Tražite mirna i tiha mjesta za odmor u Hrvatskoj? Onda pročitajte naš članak Otkrijte Hrvatsku. Želite znati koje otoke je najbolje posjetiti? Hrvatska je postala turistička senzacija u posljednjih nekoliko godina, sve se više turista odlučuje za Hrvatsku i više od 1000 otoka, šarmantne gradove i zadivljujuću obalu.

Želite li saznati koja su to najbolja mjesta za vidjeti u Hrvatskoj? Odaberite gradove poput Splita, Dubrovnika, Zagreba ili Zadar, proglašen kao najbolja europska destinacija za 2016. godinu. Popis nevjerojatnih gradova i mjesta je beskrajan.

Koje su to najbolje plaže u Hrvatskoj? Zlatni Rat na Braču, Sakarun na Dugom otoku i Stiniva na Visu, proglašena kao najbolja plaža u Europi za 2016. godinu, samo su neke od prekrasnih plaža koje ćete pronaći u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za biciklizam u Hrvatskoj? Ovdje na portalu PSH Hrvatska Vam možemo odgovoriti na sva ta pitanja i pomoći da pronađete najbolji privatni smještaj za odmor u Šipanskoj Luci.


Oglašavanje smještaja u Šipanskoj Luci

Tražite stranicu za kvalitetno oglašavanje apartmana na internetu? Ujedno da je i povoljno? Onda ste na pravom mjestu! PSH je web portal koji oglašava privatni smještaj (apartmani, sobe, studio apartmani, kuće za odmor, ville, kuće sa bazenom, ...) po povoljnoj cijeni u Hrvatskoj.

Sve uvjete, cijene i dodatne informacije za oglašavanje apartmana u Šipanskoj Luci, možete pronaći na linku oglašavanje smještaja Otok Šipan - Šipanska Luka.

PREMIUM APARTMANI

Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo