Apartmani u Hrvatskoj

Želite se odmoriti na jednom od hrvatskih otoka? Iznajmiti apartman i uživati? Portal PSH Vam može pomoći...

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Gdje iznajmiti smještaj na hrvatskim otocima?

Hrvatska ima više od tisuću otoka, ali ako ste u potrazi za iznajmljivanjem apartmana ili privatnog smještaja, mogućnosti i ponuda su ogromne. Sve u svemu, samo 66 otoka su nastanjena, a evo nekoliko savjeta za iznajmljivanje vila i apartmana na nekim od popularnih otoka.

 

Otok Hvar. Grad Hvar je jedan od top destinacija na Jadranu, a tu je i dosta apartmana za najam u starom gradu, kao i nekoliko vila na obali, dok se više opuštajuća opcija u neposrednoj blizini grada nalazi na Palmižani, dostupna vodenim taksijem. Stari Grad je najstariji grad u Hrvatskoj, tiši, a tu su i mnogi renovirani apartmani za iznajmljivanje u povijesnom starom gradu, a Jelsa ima apartmane s pogledom na lijepu luku i stari grad. Posjetite i naselje Sveta Nedjelja, pronađi i rezerviraj apartman u "zemlji vina", selo Zlatan Otok.

 

Otok Brač. Postoji mnogo kamenih vila za iznajmljivanje na otoku koji je "dao" Bijeloj kući neke od svojih mramor kamenja, ali najam apartmana je i dalje najpopularniji izvor privatnog smještaja na otoku Braču. Postoji mnogo smještajnih mogućnosti u najpopularnijem mjestu Bol, dok ostala naselja kao što su Milna i Supetar imaju također dosta privatnih mogućnosti smještaja.

 

Otok Korčula. Poznat kao "mini-Dubrovnik", popis lijepo renoviranih apartmana u starom gradu i dalje raste, a iznajmljivanje tavkih objekata je poseban doživljaj. Ne propustite najam apartmana u drugim mjestima, uključujući Blato u središtu, Vela Luka, koji je također dom najzanimljivijih špilja u regiji.

 

Otok Mljet. Uz polovicu otoka koji je spektakularan nacionalni park, većina ljudi koji iznajmljuju smještaj na Mljetu traže mir i tišinu. Neometani pristup prema raskošnim zaljevima i sveprisutna priroda, uz odličan privatni smještaj u naselju kao što su Babino Polje, Okuklje, Pomena i Prožura nude Vam mogućnost idealnog odmora na Mljetu.

 

 

Otoci Šolta i Vis. Manje posjećeni nego popularniji susjedni otoci kao što su Hvar i Brač, Šolta i Vis čine kvartet otoka ispred Splita. Oba imaju veliku kamenu tradiciju, a tu su i nekoliko vrhunskih renoviranih kamenih vila za najam, kao i privatni apartmani (novi i tradicionalni) u ponudi.

 

 

Otok Čiovo. Sa svojim bliskim položajem do zračne luke Split i jednostavnim pristupom do Trogira, Čiovo je popularno odredište, a otok je doživio eksploziju stanogradnje (apartmana) prije desetak godina. Najam kamenih vila je teže naći, ali novoizgrađeni apartmani se nalaze u naseljima kao što su Okrug Donji, Okrug Gornji i Slatine.

 

Otoci Krk, Lošinj, Rab i Pag. Otoci u Hrvatskoj su vrlo popularni, a može se naći niz privatnih smještajnih mogućnosti na otocima poput Krka, Lošinja, Raba i Paga. Traži apartman i vilu u sljedećim mjestima: Novalja, Stara Novalja, Povljana (Pag), Mali Lošinj, Veli Lošinj, Nerezine (Lošinj), Krk, Malinska, Vrbnik, Omišalj (Krk), Lopar i Rab (Rab).

    

 

Kada ste u potrazi za privatnim smještajem u Hrvatskoj, tim PSH Hrvatska je tu da vam pomogne u svakom koraku. Jednostavno pregledajte naš izbor i javite nam se ako vam možemo pomoći.

PREMIUM APARTMANI

Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac