Apartmani u Hrvatskoj

Tražite li možda top destinacije za Vaš sljedeći odmor u Hrvatskoj? Na pravom ste mjestu!

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Top 10 destinacija u Hrvatskoj za odmor

Očekuje Vas kvalitetni privatni smještaj diljem Hrvatske, a mi sa PSH portala smo sretni da Vam možemo pomoći u odabiru Vašeg apartmana ili vile za najam u nadolazećoj sezoni. Međutim, koje bi to bile top deset destinacije za ovu godinu? Uživajte u našem pregledu 10 najpopularnijih mjesta koje smo izdvojili za posjet ovog ljeta.

 

Dubrovnik - poznat kao biser Jadrana i svjetske kulturne baštine, Dubrovnik ne treba uvod - to je jednostavno jedna od najljepših turističkih destinacija u svijetu. Ne propustite šetnju njegovim starim gradskim zidinama, šetnju stradunom ili vožnju žičarom za nevjerojatan pogled iznad grada. Dubrovnik je prepun velikih smještajnih mogućnosti, od luksuznih smještaja obnovljenim kamenom za iznajmljivanje u starom gradu do modernih privatnih apartmana. Ponuda smještaja za svakoga.

 

Korčula - rodno mjesto Marka Pola, za kojeg su se mnogi pitali zašto je imao potrebu da putuje iz takve savršene destinacije. Ponekad se grad Korčula naziva mini-Dubrovnik, apartmani u starom gradu pomažu posjetiteljima da iskuse čari bogate povijesti grada. Korčula je otok vina, a posebno poznat po svojim bijelim vinima - Pošip i Grk. Kratkom vožnjom do Orebića na poluotoku Pelješcu imate odličnu povezanost s kopnom i Dubrovnikom.

 

Hvar - poznat kao otok lavande, je najsunčani otok u cijeloj Europi i jedini otok na svijetu s četiri UNESCO baštine. Otok Hvar je odličan otok za žitov, ali i bavljenje turizmom, rodno je mjesto organiziranog turizma u Europi iz 1868. Grad Hvar je grad partija i izlazaka, ali i grad kulture i velike gastronomije. Iznajmite apartman u starom gradu kako bi bili u središtu pozornosti događanja ili možda kuću (vilu) na plaži u mirnijem predgrađu, gdje ćete moći uživati u čarima ovog otoka.

 

Brač - najveći dalmatinski otok, poznat po svom bijelom kamenu koji se može se pronaći na poznatim građevinama širom svijeta, kao što je u Bijeloj kući u Washingtonu. Top destinacija na otoku je Bol, sa svojom kultnom plažom Zlatni rat. Privatni smještaj je bogat na Braču, ali se preporučuje rezervirati smještaj unaprijed.

 

Split – nekad poznat kao prolaz prema otocima, danas počinje konkurirati Dubrovniku kao top destinacija za odmor u Dalmaciji. Život je usmjeren na starački dom rimskog cara Dioklecijanove palače, koji je najživlji stari grad u Hrvatskoj, s više od 4000 stanovnika. Privatni smještaj u palači se višestruko povećao u posljednjih nekoliko godina, nakon što je povijesni dio stare zgrade pretvoren u luksuzni i jeftini smještaj za iznajmljivanje.

 

Vis - Vis je za mnoge najljepši hrvatski otok, sa svojim prekrasnim plažama, izoliranom mjestu i bogatom baštinom. Otok ima bogatu povijest britanskih vojnika nekoliko stoljeća. Ne propustite posebni vojni obilazak podvodnih baza ovog nekad "zatvorenog" otoka, a privatni smještaj ima u ponudi velike kamene vile za najam.

 

Mali Losinj – Further up the coast, the pick of Croatia's many picturesque islands is Mali Losinj, whose innovative tourist board consistently win awards, the most recent of which was third place at the World Innovation Tourism Awards in Brazil. Nature and beaches aplenty, with quality private accommodation to match.

 

Istra - jedna od hrvatskih najvažnijih turističkih područja (regija), kao i jedno od najraznolikijih. Izaberite od spektakularnog rimskog amfiteatra u Puli, povijesnih starih gradova kao što su Rovinj ili prema unutrašnjosti s lijepim naseljima na vrhovima brežuljaka, kao što su Motovun. Prepustite se poznatoj istarskoj gastronomiji i vinima, jer je to zemlja tartufa. Kao hrvatski najrazvijenija turistička regija, ponuda za dobrim privatnim apartmanima i villama za iznajmljivanje je raznovrsna.

 

Zagreb - nedavno imenovan kao kandidat za najzanimljiviji glavni grad u Europi, grad koji prolazi kroz turističku renesansu od ulaska u EU (1.7.2013.), a sve više ljudi se bavi iznajmljivanjem apartmana u glavnom gradu turistima, koji se smjeste u Zagreb prije odlaska do obale. Uživajte u povijesnom i kompaktnom centru, razgledajte najneobičniju kulturnu atrakciju, Muzej prekinutih veza.

 

Varaždin - dok obala privlači većinu hrvatskih turista, unutrašnjost Hrvatske postaje sve zanimljivija za posjetitelje, a grad Varaždin je dobio ime top destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj u 2014. godini, s ljupkim starim gradom, dvoracima i finom baroknom tradicijom. Smješten je samo sat vremena od Zagreba, koji se može posjetiti kao izlet ili istraživati u svoje slobodno vrijeme uz mogućnosti jeftinog iznajmljivanja smještaja.

 

TRAŽILICA DESTINACIJA (NOVO)

PREMIUM APARTMANI

Villa Šjor - Primošten
Villa Šjor - Primošten
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac