Apartmani u Hrvatskoj

Želite li posjetiti Hrvatsku, ali niste sigurni koji smještaj odabrati?

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Koje su najpopularnije vrste smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj?

Napravili ste važnu (i ispravnu!) odluku da provedete ljetovanje u Hrvatskoj ove godine? Sljedeći korak - smještaj. Gdje su najbolja mjesta za boravak i koje vrste smještaja su u ponudi u Hrvatskoj?

 

Prvi dio važne vijesti (prema nedavnom istraživanju) je da je privatni smještaj u Hrvatskoj broj jedan izbor u EU. Prošle godine oko 41,4% hrvatskih rezervacija za odmor je bio u privatnom smještaju.

 

Važno je primijetiti da se rezervacija smještaja u Hrvatskoj, s povećanjem utjecaja Interneta, znatno promijenila u posljednjih nekoliko godina. Prije desetak godina, većina ljudi su našli sobu ili mjesto za boravak tako što jednostavno dođu u Hrvatsku. Vojska starijih žena sa svojim tablama "Sobe" su stajali na autobusnim i trajektnim postajama ili na ulasku u mjesto. Dok ove dame i dalje postoje, mnogi turisti smještaj rezerviraju već unaprijed.

 

Na PSH web portalu smo mi tu da Vam ponudimo najbolje u smislu privatnog smještaja za iznajmljivanje. Nudimo Vam niz vila, apartmana i drugih opcija smještaja tako da odgovaraju vašim potrebama za odmor.

 

Sa svojim tradicionalnim kamenim baštinama, kamene vile su sve popularniji izbor za turiste sa obitelji koji žele malo više potrošiti. Došlo je do eksplozije kamenih vila (mnoge s bazenima) tijekom nagle izgradnje u 2004. godini, posebno u Istri. Kad rezervirate takve vile, važno je provjeriti koliko ste od mora, ukoliko Vam je to važno, jer se mnoge takve kuće nalaze u unutrašnjosti.

 

 

 

Privatni najam apartmana ostaje najpopularnija vrsta smještaja za iznajmljivanje i naizgled svaka kuća na Jadranu ima sobe, studio apartmane ili apartmane za ponuditi u ljetnim mjesecima. To je način života ovdje, a najčešće i jedan od glavnih izvora prihoda za obitelj, čija djeca mogu napustiti svoju sobu na ljeto da bi se napravilo mjesta za turiste koji plaćaju.

 

 

 

Kad boravite u privatnom smještaju u Hrvatskoj, dužni ste prijaviti svoj boravak u vašem apartmanu ili kući u općini (prijava u obliku boravišne pristojbe - takse). U praksi, vaš domaćin će to učiniti u vaše ime te se zbog toga nemojte iznenaditi ako od Vas traže putovnice za tu svrhu pri dolasku.

 

Prilikom rezervacije smještaja u Hrvatskoj, postoji nekoliko stvari koje bi trebali istražiti, a PSH je tu da vam pomogne u svakoj fazi. Prvo, mjesto. Koliko je vaš odabrani objekt od mora i centra grada? Koliko istinito je pogled s fotografija koje ste možda pronašli na internetu? Koliko bučno je u susjedstvu? Taj pogled iz snova u centru grada može biti noćna mora na dolasku ako ste okruženi najvećim partijima u mjestu... Bežični internet je obično (i besplatno) u sklopu privatnog smještaja u Hrvatskoj, ali to treba provjeriti prije rezervacije.

 

Malo pretrage smještaja za odmor i istraživanje će vam uštedjeti probleme na ljetovanju, a mi na PSH portalu smo spremni pomoći kako bi pronašli idealnu kuću ili apartman za vaš savršen odmor u Hrvatskoj!

 

Pogledajte ponudu naših posljednjih objekata ovdje.

 

 

PREMIUM APARTMANI

Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica