Apartmani u Hrvatskoj

Što posjetiti 2017. u Hrvatskoj? Gdje otići i što doživjeti? Što jesti i piti? Gdje rezervirati smještaj?

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!
Pretraga apartmana

Zašto je Hrvatska popularna destinacija za odmor u 2017?

Putovanje prema Hrvatskoj i odmor na Jadranu nije nikada bio popularniji kao danas i čini se da svjetski mediji tako misle. Čitatelji američkog časopisa "Travel and Leisure" (New York) su kao najbolju europsku destinaciju 2016. proglasili grad Zadar, a zadivljujuća plaža Stiniva je dobila nagradu kao najbolja plaža u Europi. Je li to dovoljno razloga da Hrvatska bude Vaša sljedeća destinacija?

Zadar

 

Ta popularnost Hrvatske će se nastaviti i u 2017. godini,  čini se da će se rušiti turistički rekordi iz 2016., bit će više letova nego ikad prije i turistička ponuda će nadilizati tradicionalne ljetne sezone. Dolazimo do sljedećeg pitanja.

 

Što posjetiti 2017. za vrijeme odmora u Hrvatskoj?

Za one turiste koji prvi put dolaze u Hrvatsku, predlažemo da posjete svjetski poznate destinacije poput Rovinja, Dubrovnika, Splita, Zadra i Hvara, koje su Hrvatsku učinile globalnom zvijezdom. U stvari, cijela jadranska obala sa prekrasnim otocima i kristalno čistim morem će Vas zavesti i često ćete poželjeti ponovno se vratiti natrag. Imajući to na umu svakako posjetite Šibenik, Opatiju i uzvišenu Makarsku rivijeru sa svojim netaknutim šljunčanih plažama. Kada je riječ o otocima, onda ne propustite Brač, Vis, Mljet i zlatni otok Krk.

Kristalno čisto more, Dugi otok, Hrvatska

 

"Glavni grad" za hranu i vino je nesumnjivo Istra. Pobjenik 2016. u talijanskom časopisu Flos Olei je regija Istra, čije je maslinovo ulje proglašeno kao jedno od najboljih na svijetu. Osim maslinovog ulja, imaju i vrhunska vina (Malvazija), inovativne restorane, a u njihovim jelima ćete često pronaći vrlo tražene bijele tartufe. Osim toga, u Istri se nižu srednjovjekovni gradići smješteni na brežuljku poput Buzeta i Grožnjana, ali i povijesni obalni gradovi kao što su Rovinj, Pula i Novigrad, koji će Vas zasigurno impresionirati.

Maslinovo ulje Hrvatska, photo by Croatia.hr

 

Ako je ono što tražite više priroda, onda istražite jedan od 8 hrvatskih nacionalnih parkova. Čarobni nacionalni park Plitvička jezera, koji se nalazi na UNESCO-vom popisu, nešto je što ne bi trebali propustiti, imaju 16 međusobno povezanih jezera i prekrasno je za posjetiti u bilo koje doba. Uz to Vam predlažemo da posjetite slapove Krke (kod Šibenika), Kornate i nacionalni park Paklenica. Ti nacionalni parkovi će vas odvesti od mora prema planinama i pružit će Vam dosta aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora i rekreacije u Hrvatskoj.

 

Dok većina turista uvijek ide na more, dolazi do sve veće popularnosti za putovanje u Kontinentalnu Hrvatsku. Počnite sa glavnim gradom Zagrebom, koji će Vas oduševiti svojim jedinstvenim muzejima, šik kafićima i tradicijom, a uz to je odlična božična destinacija u Europi. Osim glavnog grada, druge impresivne destinacije se nalaze u Zagorju, posjetite neke od mnogobrojnih spa (wellness) destinacija, zatim barokni grad Varaždin i Gorski Kotar – zeleno srce Kvarnera.

Varaždin, photo by Croatia.hr

 

Zagorje gastronomija

 

Gdje pronaći smještaj u Hrvatskoj?

Hrvatska je zemlja raznolikosti s jedinstvenim područjima koja nude nešto za gurmane, ljubitelje povijesti i prirode, ali i onima koji jednostavno vole opuštanje na suncu uz more. Nakon što odlučite posjetiti Hrvatsku 2017. godine, pitanje je koju destinaciju odabrati?

Imamo odgovor i na to, posjetite prvu tražilicu destinacija u Hrvatskoj i pronađite onu idealnu za Vas. Nakon destinacije, slijedi smještaj, a mi sa portala PSH Hrvatska ćemo se potruditi pomoći Vam da pronađete svoj idealan apartman, vilu ili kuću kao privatni smještaj za iznajmljivanje koje odgovara svim Vašim potrebama.

PREMIUM APARTMANI

Casa Delphia, Istra - Šegotići
Casa Delphia, Istra - Šegotići
Apartmani Jakić - Tučepi
Apartmani Jakić - Tučepi
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Kuća na plaži Diam, Rogoznica
Kuća na plaži Diam, Rogoznica
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Studio 2+1 Marijana, Zadar
Apartmani Telban, Marina
Apartmani Telban, Marina
Villa NIKA - Otok Čiovo
Villa NIKA - Otok Čiovo
Vila LIRA, Viganj - Pelješac
Vila LIRA, Viganj - Pelješac