Apartmani u Hrvatskoj

(0)
Sviđa Vam se ovaj pogled? Mir i tišina!

Opći uvjeti korištenja stranice www.privatni-smjestaj-hrvatska.com.hr

Web stranica www.privatni-smjestaj-hrvatska.com.hr i sve njene domene (daljnje u tekstu PSH) su vlasništvo obrta za usluge oglašavanja MK marketing, Nenada Mataka 9, 23000 Zadar, vl. Karnel Ivišić, OIB: 88990429169. Korištenjem ovih stranica prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja te obavijesti koje se ovdje nalaze.

 

PSH nije turistička agencija koja iznajmljuje smještajne objekte u ime iznajmljivača, nego je isljučivo online web katalog za oglašavanje smještajnih kapaciteta u Republici Hrvatskoj, kao i ostalih djelatnosti vezanih za turizam, rekreaciju i sport. Stranica PSH prenosi isključivo podatke dobivene od strane oglašivača te vlasnik stranice PSH ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko informacije o oglasu ne odgovaraju stvarnoj situaciji. Na portalu PSH se nalaze oglasi isključivo sa područja RH.

 

 

Točnost i istinitost podataka pojedinog oglasa

Oglašivač (Predavaoc oglasa) je i sam vlasnik/ca oglašenog smještajnog objekta ili je kontakt osoba za pojedini objekt koju je organizirao vlasnik, koji kao takav posjeduje svu potrebnu dokumentaciju za iznajmljivanje (kategorizacija objekta i smještajnih jedinica), odnosno sam je i ovlašteni predstavnik iznajmljivača.

 

Oglašivač preuzima potpunu odgovornost za tekstualne i slikovne informacije koje kroz korisničko sučelje postavlja za svoj oglas, jamči njihovu točnost, potpunost i istinitost, kao i kvalitetu, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga. Jednako tako, oglasivač prihvaća obvezu izmjenjivanja prezentiranih tekstualnih i slikovnih informacija putem korisničkog sučelja ukoliko se detalji oglašene ponude promijene (slike, cjenik, itd.).

 

 

Zaštita privatnosti i korištenje osobnih podataka

Zaštita podataka svakog oglašivača nam je važna i sve podatke koje oglašivač dobrovoljno ostavi na našim stranicama se koriste u svrhu koja je navedena u pravilima i uvjetima korištenja stranice PSH.

 

Oglašivač (vlasnik objekta ili kontakt osoba) u svrhu oglašavanja vlasniku PSH stranice dozvoljava korištenje sljedećih osobnih podataka:

 • Ime i Prezime
 • Spol
 • Email
 • OIB
 • Adresa
 • Poštanski broj
 • Grad
 • Broj telefona/mobitela
 • Informacije o smještaju
 • Fotografije smještaja

 

i podatke koje od Vas dobijemo krištenjem naših stranica:

 • IP adresa
 • kolačići (tzv. cookies)

 

Vaši podaci se prikupljaju i obrađuju zbog što kvalitetnijeg pružanja usluge koju ste zatražili i oni su nužni da bi usluga bila pružena.

 

Svi Vaši podaci se pohranjuju u skladu sa Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Podaci koje dobivatelj usluge (oglašivač) dostavi vlasniku stranice PSH koristi se isključivo za oglašavanje i pružanje zatražene usluge, ali i za:

 1. Vođenje knjigovodstvene dokumentacije
 2. Izdavanje računa (emailom)

 

 

Ako ovlaštena državna tijela zatraže vaše podatke bez Vašeg pristanka dužni smo im iste dostaviti.

 

Oglašivač može u bilo kojem trenutku zatražiti:

 1. Uvid u čuvanje i korištenje podataka
 2. Izmjenu podataka
 3. Brisanje podataka
 4. Ograničiti obradu podataka
 5. Prenosivost podataka
 6. Prigovor
 7. Povlačenje privole

 

Ako imate dodatnih zahtjeva molimo javite se na info@psh.hr.

 

 

Autorska prava

Sav sadržaj na stranici PSH su vlasništvo obrta MK marketing (obrt za usluge promidžbe) i nije dopušteno nikakvo kopiranje/distribuiranje sadržaja, grafike i ostalih dijelova stranice bez prethodnog pismenog odobrenja stranice PSH. Sadržaj koji nije u vlasništvu PSH, objavljuje se uz odobrenje vlasnika i bit će uklonjen na zahtjev autora/vlasnika.

 

 

Administratorska funkcija

Administrator ovog internet portala izvršava potrebne ispravke, izmjene ili uklanja objavljene podatke (oglas), ukoliko se za to ukaže potreba, a to se može dogoditi u slijedećim slučajevima:

 • kada je objekt koji se već nalazi u katalozima unesen više puta
 • kada je oglas predan u krivu rubriku
 • kada je opis i/ili cijena u oglasu neispravna i/ili nepotpuna
 • kada tekst ili slike oglasa i/ili oglašivač krše autorska prava i/ili druga prava intelektualnog vlasništva
 • kada oglas slikom ili tekstom može uzrokovati štetu i/ili na bilo koji način prekršiti prava intelektualnog vlasništva nekog drugog
 • kada oglas tekstom ili slikom sadrži diskriminirajuće, protivno javnom moralu i/ili protivno hrvatskom zakonu nedopuštene i zabranjene materijale
 • kada oglas nastoji promovirati konkurentsko poduzeće direktno ili indirektno, a bez prethodnog dogovora sa nositeljem i vlasnikom internet stranice PSH
 • kada je oglas sumnjiv u smislu oglašavanja nelegalnih usluga i/ili smještaja

 

 

Pravo isključenja

Vlasnik PSH internet stranice zadržava pravo da iz daljnje upotrebe stranica i bez naknade već plaćenog oglasa isključi onog korisnika koji na bilo koji način krši ove Opće uvjete korištenja, na bilo koji način ometa rad stranice ili na bilo koji način vrijeđa prava oglašivača i korisnika, naročito se odnosi na korisnika koji zlouporabljuje objavljene podatke ili na bilo koji način neovlašteno koristi portal www.privatni-smjestaj-hrvatska.com.hr a osobito u smislu: kopiranja sadržaja objavljenog na PSH i objavi u/na nekom drugom mediju oglašavanja. U tom slučaju Vlasnik PSH portala ima pravo isključenje takvog korisnika, uz mogućnost zahtjeva naknade za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

 

 

Linkovi na stranice trećih osoba

Ove stranice mogu sadržvati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a PSH ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica. Vlasnik ne podržava i ne daje nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, uslugama ili proizvodima koji se ondje nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovom uporabom. Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

 

 

Promjena uvjeta

Vlasnik stranice PSH ima pravo promjene navedenih uvjeta korištenja stranica, bez prethodne najave.