Apartmani u Hrvatskoj

Planirate provesti Vaš sljedeći odmor u Hrvatskoj, a niste sigurni koju destinaciju odabrati? Onda ste došli na pravo mjesto... prva tražilica DESTINACIJA u Hrvatskoj!

(0)
Koja destinacija je idealna za mene?

#KOJA DESTINACIJA JE IDEALNA ZA MENE?

 

Tražilica je u testnoj verziji, odnosno još uvijek unosimo podatke o pojedinim destinacijama. Hvala na Vašem razumijevanju.

Koja destinacija je idealna za mene?

Pitanje je to koje smo mi sebi više puta postavljali, a nakon toga napravili tražilicu destinacija, (vjerojatno) prvi u Hrvatskoj koji smo odlučili osim kvalitetnog privatnog smještaja za iznajmljivanje, ponuditi i mogućnost da sami filtrirate lokacije po Vašim odabranim kriterijima.

 

Hrvatska je idealna destinacija za Vaš odmor, toliko je poznatih turističkih mjesta da se ponekad teško odlučiti koje odabrati. Gdje na more sljedeće ljeto? Koju destinaciju odabrati na kopnu (u unutrašnjosti) ili na otocima? Kako pronaći onu "pravu destinaciju" koja će odgovarati i Vama i Vašim najmilijima? Bilo da tražite lijepo mjesto na kopnu ili otoku, možda nešto za mirniji odmor i uvalu bez previše gužve, robinzon ili seoski turizam, odmor u prirodi i zelenilu ili pak svjetski poznate destinacije... Hrvatska sve to ima, samo ih treba istražiti!

 

Kako funkcionira tražilica?

Tražilica je osmišljena tako da možete pronaći mjesta prema određenim kriterijama: na otoku, posebne "mirnije" destinacije (otkrijte Hrvatsku), odmor u planinama (za zimovanje), filtriranje po vrstama plaže, sportskim mogućnostima koje se nude u tom mjestu ili bližoj okolici i određenim dodatnim sadržajima/rent uslugama pojedine lokacije.

 

  1. na tražilici označite jednu ili više opcija za filtriranje
  2. nakon svake odabrane opcije, sustav filtrira i prikazuje lokacije prema odabranim kriterijima
  3. kada dobijete popis destinacija nakon 2. koraka, filter možete uvijek izmijeniti prema željenim kriterijima
  4. filter možete poništiti klikom na gumb PONIŠTI FILTER, koji se pojavi na dnu tražilice nakon prvog odabranog kriterija

 

I to je to... u samo nekoliko koraka možete pronaći destinaciju koja Vama idealno odgovara za Vaš sljedeći odmor u Hrvatskoj.

 

 

NAPOMENA
Filter je informativnog karaktera i ne odgovaramo za (eventualnu) netočnost informacija kod filtriranja destinacija. Informacije smo prikupljali više mjeseci iz nekoliko pouzdanih izvora, ali se sadržaj uvijek u međuvremenu može promijeniti pa bi bilo dobro da prije odabira destinacije dodatno provjerite Vama najbitnije informacije.

Mi sa portala PSH Hrvatska ćemo se potruditi ažurirati informacije iz godine u godinu za svaku navedenu destinaciju, kako bi održali točnost na što većoj razini.