Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u Sjevernoj Dalmaciji (Zadar i okolica). Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Regija Zadar
Pretraga apartmana

Apartmani Regija Zadar

Glavni grad Dalmacije i s baštinom koja datira tisućama godina unazad, Zadar i okolna područja prolaze renesansu, kao regija postaje sve popularnije turističko odredište zahvaljujući porastu važnosti zračne luke Zadar. Dolazak Ryanair kompanije u 2007. godini,  zračna luka bilježi broj od gotovo 500.000 putnika prošle godine, većinom iz Ryanaira.

 

Spektakularni stari grad Zadar, čija je atrakcija nevjerojatne morske orgulje, navodno najbolji zalazak sunca u Hrvatskoj i zanimljiv muzej stakla. Ispred Zadra su također neki fantastični otoci koje treba posjetiti, uključujući Ist, Vir, Ugljan, Pašman, Silba, Iž i Pag, dom svjetski poznatog paškog sira, jedan od kulinarskih vrhunaca Hrvatskoj. Sa tako mnogo otoka, Zadarska regija popularno je odredište jedrenja, a nije slučajnost da se najvažniji godišnji boat show odvija ovdje, u Biogradu na Moru, jednom od mnogih popularnih obalnih destinacija.

 

Zadarska regija je prirodni raj, a jedan od njezinih najvećih prirodnih atrakcija je Nacionalni park Starigrad Paklenica, čiji je moto "gdje planina dotiče more" daje naznake o jednom od hrvatskih vrhunskih mjesta za penjanje po stijenama.

 

Jedan od mnogih idiličnih obalnih mjesta je Pakoštane, koji je postigao globalnu slavu u 2012. godini s oslobađanjem hrvatskog ratnog heroja generala Ante Gotovine iz Haaga - Gotovina je prije živio u Pakoštanima i vratio se tamo nakon puštanja.

 

Zadarska regija će biti povezana hidroavionom poslije 2015. godine, čime će omogučiti turistima da "skoče" do otoka i mjesta kao što su Rab i Jelsa na Hvaru, dok će kopnena odredišta kao što su Pula i Split biti još više dostupnija.

 

Privatni smještaj u Sjevernoj Dalmaciji

Ponuda privatnog smještaja u regiji Zadar je raznolika, bilo da ste u potrazi za vilom na otoku ili luksuznim apartmanom u gradu za vaš odmor. Jednostavno pretražite kroz PSH portal kako bi pronašli privatni smještaj koji odgovara vašim potrebama.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Zadar (Sjeverna Dalmacija)!

TRENUTNO ODABRANA REGIJA NA KARTI

PREMIUM APARTMANI

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane