Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani u okolici Dubrovnika. Smještaj za iznajmljivanje PSH Hrvatska.

(0)
Regija Dubrovnik
Pretraga apartmana

Apartmani Regija Dubrovnik

Sa svojom bogatom poviješću, neosvojive zidine i nadimak kao biser Jadrana, Dubrovnik je malo čudo UNESCO-ve svjetske kulturne baštine, koje pretstavlja broj jedan destinaciju u regiji istog imena. Ostim Dubrovnika, postoji i puno toga za otkriti u najjužnijem dijelu Hrvatske.

 

Postoje otoci s bogatom poviješću i tradicijom. Posjetite rodno mjesto Marka Pola u vrhunski očuvanom starom gradu Korčuli i upitajte se zašto je napustio tako prekrasan otok, ispijajući čašu poznatih bijelih korčulanskih vina Grk i Pošip. Prepustite se u čudesnoj prirodi otoka Mljet, a koji je danas otok gdje je više od polovice nacionalni park. Ne odu mnogi turisti na udaljeni otok Lastovo, sa svojom poznatom prirodom i jedinstvenom tradicijom, ali to bi se trebalo promijeniti ovog ljeta (2015.) s uvođenjem usluge hidroavioa s kopna.

 

Poluotok Pelješac je pristupnik prema Korčuli, a ujedno i jedan od najvažnijih vinskih regija u Hrvatskoj. U tom području je Plavac Mali (plemenita dalmatinska sorta), a obilazak neke od vinograda je vrlo preporučljivo. Popularne destinacije su Orebić, Trpanj, Žuljana i Trstenik.

 

Čuvar ulaza prema Pelješcu je Ston, čiji je nevjerojatni zid zapravo drugi po veličini u svijetu nakon Kineskog zida. To je zemlja kamenica, a blagdan u Malom Stonu je obavezan, prije nego što istražujete fascinantnu povijest grada soli. Južno od Dubrovnika je područje Konavlje uz granicu s Crnom Gorom, ali i lijepi grad Cavtat, s bogatom baštinom i prekrasnom uvalom, jedan je od glavnih razloga za posjet.

 

Autocesta je stigla do Ploča, čime se znatno olakšava pristup automobilom, a mnogi turisti prolaze kroz Metkovića preko granice na jednodnevni izlet u Mostar.

 

Privatni smještaj u Dalmacija Dubrovniku

Portal PSH Hrvatska ima odličan izbor privatnog smještaja u dubrovačkom području koji će zadovoljili sve Vaše potrebe. Jednostavno pretražite našu bazu podataka za iznajmljivanje vikendica (kuća za odmor), privatna vila i luksuzni apartmani za Vaš idealan godišnji odmor.

Vaš PSH - Vaš najjednostavniji put za traženje apartmana u regiji Dubrovnik (okolica Dubrovnika)!

TRENUTNO ODABRANA REGIJA NA KARTI

PREMIUM APARTMANI

Vila Hašimović, Vodice
Vila Hašimović, Vodice
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Villa Elizabet (12 km od Poreča)
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Apartmani Oklopčić - Čiovo
Villa STINA - Seget Vranjica
Villa STINA - Seget Vranjica
Apartmani Ivišić - Pakoštane
Apartmani Ivišić - Pakoštane